X-Lite X-802R Náhled

NOLAN More Then Just a Helmet
X-802R - 2014 - INFO
Prodej...
Hamouz E.T. Vzorková prodejna
Luboš HAMOUZ
L. N. Tolstého 634
Kladno - Švermov
Helma: X-Lite X-802R Náhled
Typ: full-face
Kategorie: Sporting
Tourism
Barva: _ _ _ _
Popis: X-802R Závodní přilba nejvyšší kategorie z řady X-Lite, představuje završení zkušeností v těch nejlepších úrovních motocyklového závodění na okruzích. Každá součást (skořepina, hledí, výstelka, a větrací systém) je výsledkem inovace vývoje, cíleného na trvalou kvalitu a skvělé vlastnosti výrobku. Každá část byla pečlivě navržena s ohledem na nejlepší parametry a vyvinutá za pomoci experimentování a testování v MotoGP, jezdci jako Casey Stoner, Jorge Lorenzo a dalších.. podporovaných Nolan Group.
01 - tři velikosti skořepiny. 02 – kompletně nové plexi – se zámkem plexi, výborným odmlžováním i během zastávek a při nižších rychlostech, bez nutnosti otevírání plexi. Příprava na odhazovací fólie. 03 – Vyjímatelná výstelka z materiálu UNITHERM, s termo vlastnostmi a vyměnitelnými bočnicemi STEADYFIT. 04 – Nastavitelný zadní spoiler (ASD) integrovaný
do skořepiny, zoptimalizuje aerodynamiku přilby ve vyšší rychlosti a zlepší odvětrání zapuštěné přímo ve spoileru. Samozřejmostí je proti-mlžící fólie se silikonovými proužky, deflektor brady a nosu, zapínání DD-Ring "kroužky". Hmotnost přilby cca 1300-1350g. Materiál karbon-kevlar-skelná vlákna.
Cena: 10990,- Kč
Sleva: 8298,- Kč (kliknutím se dostanete do objednávky)